cuvinte traduse din 2005: 39,000,000... şi numărătoarea continuă
Semantix - Beyond words Semantix - Services Semantix - Ask for quote Semantix - Clients and Partners Services - News Semantix - Career Semantix - Contact
 

 

 

 

 

Despre noi

Semantix este o companie românească privată, cu sediul în Bucureşti, înfiinţată în februarie 2005.

În 9 ani de la înfiinţare, am format o echipă excelentă de colegi şi colaboratori, care vă oferă, cu seriozitate şi profesionalism, garanţia calităţii. Astfel, am oferit servicii superioare, în termeni de calitate, promptitudine şi management multor companii multinaţionale de top. Toţi angajaţii şi colaboratorii noştri externi au semnat un acord de strictă confidenţialitate.

Serviciile de bază oferite de compania noastră sunt traducerea şi localizarea. Totodată, Semantix oferă un pachet de servicii conexe, a căror calitate este garantată de profesionalismul echipei şi de instrumentele specializate utilizate.

Datorită preţurilor competitive, calităţii superioare şi experienţei în management, serviciile oferite de Semantix sunt considerate printre cele mai bune din domeniu.

De ce alegeţi Semantix

Cum oferim soluţii valoroase:

 • Dezvoltând o relaţie strânsă cu clienţii şi personalizând serviciile astfel încât să se potrivească perfect proiectului solicitat.
 • Respectând atât termenele limită, cât şi calitatea.
 • Luând în calcul evenimentele neprevăzute, pentru a ne permite astfel să desfăşurăm cu succes toate proiectele
 • Păstrând cu stricteţe confidenţialitatea informaţiilor.

Valoarea adăugată de Semantix

 • Abilităţile – Cultivăm talentul şi experienţa. Pe o piaţă relativ tânără, dorim să devenim o opţiune atractivă pentru tinerii traducători, pentru cei cu experienţă şi pentru traducătorii specializaţi. Acest tip de abordare ne oferă un avantaj competitiv în instruirea personalului. Ne mândrim cu numărul mare de specializări, care ne permite să răspundem proiectelor din diverse domenii. Cum traducerile nu înseamnă doar simple cuvinte, apelăm la traducători nativi pentru serviciile noastre de traduceri.
 • Expertiza managerială – Semantix are o echipă profesională cu o vastă experienţă în domeniul localizării, precum şi cu calificări în management, inclusiv diplome MBA şi Harvard. Experienţa echipei include managementul de
  • Proiecte
  • Resurse
  • Design de procese
  • Asigurare a calităţii

Managerii noştri de proiect alocă resursele corespunzătoare pentru proiectele potrivite şi fluidizează proiectele complexe, pentru asigurarea calităţii şi livrarea serviciilor la termen.

 • Orientarea spre calitate – Punem în aplicare proceduri necesare pentru susţinerea serviciilor oferite, de exemplu copii de siguranţă şi recuperare a datelor, planuri pentru situaţii de urgenţă, management de proiecte. În compania noastră, calitatea este cea mai importantă, motiv pentru care am ales să punem în aplicare un proces strict de asigurare a calităţii.

 • Dezvoltarea continuă – Echipa Semantix consideră că a sta pe loc înseamnă a regresa, de aceea ne-am angajat să ne dezvoltăm activităţile şi resursele pentru sporirea abilităţilor în toate domeniile. În acest sens, înţelegem nevoia de a investi pentru ca Semantix să devină un lider pe piaţa locală şi din Europa Centrală. Dorim să ne consolidăm renumele, să ne îmbogăţim contactele şi portofoliul de clienţi, să ţinem pasul cu tendinţele şi progresele din domeniu, facilitând creşterea personală şi profesională a echipei noastre.

 • Al Cincilea Element – Echipa noastră – Într-un domeniu în care cunoştinţele sunt cel mai important factor, echipa constituie capitalul nostru cel mai de preţ. Lucrăm cu profesionişti foarte talentaţi şi, în vederea unei evoluţii continue, suntem în căutare de noi membri valoroşi, pentru a ne mări echipa. Stimulăm un mediu de lucru cooperant, în care fiecare împărtăşeşte din experienţa dobândită, astfel încât să învăţăm cu toţii să adoptăm numai practici eficiente în sfera noastră de activitate şi să le evităm pe cele ineficiente. De asemenea, ne încurajăm în mod activ colegii să opteze pentru un stil de viaţă echilibrat, atât pe plan profesional, cât şi personal. În definitiv, o minte sănătoasă trăieşte într-un corp sănătos.

Noutăţi

Semantix® la LREC 2008
Semantix® a participat la cea de a 6-a ediţie a Language Resources and Evaluation Conference, īn Marrakech (Maroc).

Semantix® - Profil & Servicii
Aflaţi mai multe despre Semantix® descărcānd prezentarea noastră īn format PDF (disponibilă numai īn limba engleză).